fredag, augusti 29, 2008

Melodifestival 2009


Tidningarna börjar nu skriva och spekulera om melodifestivalen 2009. Den heta debatten om de nya reglerna som Svt infört. är det bra eller dåligt?
Personligen så tror jag att det blir roligt med lite förnying. Svt skulle aldrig göra detta om dom inte trodde att det skulle bli bra och självklart vill dom ju ha fler tittare, locka ny publik.
Läs artikeln i aftonbladet!
Efter att ha läst denna artikel, där Alexander Bard uttalar sej blir man ju lite fundersam... vi som har lärt oss att vara ödmjuk i denna bransch... Finns det så många andra program för artister att vara med i om vi tänker oss här i Sverige, som ger en så mycket tid i media som faktiskt melodifestivalen gör? Finns det något annat tillfälle för en artist att promota sig själv/själva, framföra en fantastisk låt som någon fantastisk låtskrivare har skrivit inför 3 miljoner tittare? Finns det något annat sätt som är bättre än melodifestivalen att få igenom en hit? en hit som spelas på radio, ja oftast ett helt år efter själva tävlingen? och finns det någon "seriös artist" som inte vill vara med så tycker jag ärligt att då slipper du, BARD!
Ja, vet inte om vi räknas som "seriösa artister" men vi vill gärna vara med nästa år igen iallafall... och vet ni vad jag tror bard kommer krypandes tillbaka och vill delta i programmet om något år eller så, hur ska han annars bli kvar och skriva svensk historia?! Puss på dej!




Inga kommentarer: