lördag, november 29, 2008

Årets Julgala i Västerås

Ojojoj va kul det var igår kväll, vi hade premiär på Julgalan i Västerås och det gick så sjuuukt bra. Allting satt som en smäck iallafall för Caracola.. (vi ser ju inte de andra, men de verkade tok nöjda dom med)

Kl 20.00 drog vi igång med Julakten

Nu tändas tusen juleljus på barstolar, sen går vi av scenen en stund för att hitta de 5 personerna som får komma upp på scenen och tävla i en liten tävling. Det hela avslutas med ett Tomterockmedly där man har klämt in typ alla jullåtar på rekordfart!

Efter julakten har vi en massa ledig tid, då går Magnus Bäcklund med band på scenen, och vi satt och kollade under genrepet igår, han är ju helt fantastisk! sjunger som en gud, jag satt bara helt mållös i cirka 40 minuter.. skulle vara roligt att se hur showen med Magnus är när ljus & kläder är på plats.

Sen har vi ju Abba tjejerna från bandet Waterloo, snacka om att de har annamat allt vad det gäller Agnetha och Frida, de ser ut som dom (privat oxå), de rör sig som dom & ja de är bra "look a likes" helt enkelt.

Vi gör två live akter med bandet i showen, vi börjar med ett Twistmedley med massa gamla hits från 60 talet, och det drog igång publiken riktigt ordentligt igår kväll, massor av folk ställde sej upp för att twista. Svenska Divornas Hits med Lena Phs hit "det gör ont", "Min kärlek" som Shirley vann folkets hjärtan med 2004, "My number one", och självklart oxå "Hero" & "Evighet"! Minette har hjälpt oss att stagea numret lite och medleyt är kävande både sångmässigt och scenmässigt, men det är ju det som är så kul, vi fick en ny utmaning... och det är då vi är som allra allra bäst=)

Finalnumret består av allas schlagerlåtar och publiken hänger med i sång och rörelser.. det är häftigt att se!

Puh... Kvällen avslutades med ett glas champagne för att fira premiärkvällen... sen var vi så trötta att vi var tvungna att gå tillbaka till hotellet... somnade nog vid två tiden av utmattning!

Bilderna är från förra årets julgala och en julspelning i saltsjöbaden! Återkommer med bilder från årets julgala nästa helg

Inga kommentarer: