onsdag, december 30, 2009

Törstig, någon?


"eftermiddag på jobbet. tunga ögonlock. du leker arga leken med datorn. den vinner. igen. musklerna i nacken börjar ge upp. keyboarden kanske kan funka som huvudkudde? eller inte. hursomhelst, du behöver piggas upp. nu. istället för att be bordsgrannen om en örfil kan du hälla i dig det här (effekten är ungefär densamma). några klunkar tropisk citrus med guarana, b-vitamin och koffein är betydligt bekvämare än handflata-över-kinden-tricket. och mycket, mycket godare. släng i dig en flaska nästa gång keyboarden förvandlas till en kudde. du blir en ny människa. inte ordagrant, alltså. det är ingen häxbrygd..."

eller varför inte den här:

"äntligen hemma efter en trestegsraket; förfest, vip-kö, efterfest, pompom! fumlar med nycklarna. tar en pizzakvart å låsa upp. radiostyrning ut i köket. öppnar kylen. bländas av det skarpa ljuset (stänger fort). somnar med skorna på framför usel sitcom. det är ingen vacker syn. vi vet. för vi har varit där. även vi har blivit väckta av en trummande orch-armé innanför pannloben... idén till den här drycken föddes precis en sån morgon. den är begåvad med kalium och b-vitamin. släng i dig en flaska när du känner att det behövs. innehållet förvandlar inte orch-armén till skönsjungande alver... men det dämpar iallafall de värsta trumslagen (såvida du inte hånglat upp en lajvare kvällen innan)"

Någon som känner sig törstig?
Idag fick vi dessa vitamindrycker av någon snubbe som kom in på jobbet. Dessa texter står på vardera flaska! Alla fick sej ett gott skratt inne i personalrummet, och jag var bara tvungen att dela med mej här på bloggen! haha


2 kommentarer:

veronica sa...

HAHAHA jag dör!

Lisa sa...

Ha, ha, ha, ha...
"Såvida du inte har hånglat upp en lajvare"
Ha, ha, ha...
Jag hade köpt en flaska direkt bara för texten skull!

Kram