onsdag, december 03, 2008

Pepparkakshus & Lussekatter


Idag har jag varit ledig!
Fick mycket gjort, hann till och med att tvätta 3 maskiner.
Julmusik på högsta volym, tända ljus och bakning på hög nivå. 32 st lussekatter (som blev torra upptäckte vi när vi provsmakade) Men det var kul och julstämning höjdes några grader. Jag köpte pepparkakshus igår när jag kom hem från jobbet, tänkte att jag skulle sätta ihop det idag... hade glaserat och allt men sen gav jag upp när tålamodet tröt i och med att få ihop allt med super klister så allt hamnade i soporna tillslut.

2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

*ler*....såg mysigt ut, men tokigt med pepparkakshuset i soporna -- superlim har jag aldrig prövat...men det funkade alltså inte?...jag brukar smälta socker i stekpanna (hett som tusan) och pensla på eller doppa kanterna i och det sitter som "berg".
Saffranet gör att det kan bli torrt, men med kesella i degen brukar göra susen!
Vi ska också baka lite lussebullar i helgen, få se om jag kan få till dom...här är det full vinter, 3 dm snö minst och i helgen ska Adam ta premiären i Åres backar! Underbart!
*kraaaaaaaaaaaaaaaaaam*

Anonym sa...

hej min bästa!!! :D
fan vad jag också vill också vara med och baka massa gött!
Nu börjar det bli mkt träning här för oss, är ganska trött men det är det värt!
Vi har helt ny scen och grejer så det är lite svårt att komma in i placeringar. Speciellt när scenen inte är så djup.... Jag har redan hunnit ramla på trappan haha:)
Vad händer mer där hemma?=9
saknar dej! pussa!