måndag, juli 13, 2009

Gröna Lund.

Jag och Liza bestämde oss för att ta båten från Slussen över till Djurgården igår kväll. Tycker att det är jätte härligt att vara ute på sjön synd att det är så kort resetid!
Solen lyste och Grönan var fullproppad med barnfamiljer! Vi snålade in på utgifterna och väntade på en bänk med en varsin kokt korv i handen medan vi blickade ut över...viking line som står parkerad tvärsöver vattnet mittemot Gröna Lund. Efter kl 19.00 var åkbanden billigare och det räckte gott och väl. 40 minuter innan stängning hade vi åkt allt som var åkbart och jag var stolt som fick visa Liza runt..hon hade ju aldrig varit på grönan tidigare.

Efter att ha skrikigt ihjäl oss i Blå tåget (eller rättare sagt Liza skrek och jag skrek och vek mej av skratt åt Liza), åkt berg o dalbanan 2 gånger, provat på vilda musen, gått suckandes genom lustiga huset tills vi fick sätta oss på mattan för att ta oss ner (även här skrek Liza..och folk tittade undrande..ingen skriker där..alla vet hur det slutar liksom) spexat oss genom skrattkammaren, suttit längst fram i häxgrejjen (någon typ av bergodalbana) och åkt flygande mattan tills att magen vändes ut och in...
... så var vi värda en varsin glass!


Inga kommentarer: