torsdag, oktober 02, 2008

På fik med gudmor!

Idag har min gudmor Brittis varit på besök i Stockholm, eller hon har nog varit här i några dagar, men idag sågs vi några timmar innan hon skulle flyga hem till Östersund.
Vi tog först en fika på "Vete-katten" tror jag att det hette, sedan gick vi en sväng på stan.. vi stannade till inne på Åhlens bokrea. Brittis tipsade mej om en rätt så rolig bok, "101 saker att göra innan du dör" så kryssar man för när man har uträttat de saker som står. Men boken måste ha vart väldigt populär sen den släptes för det fanns tydligen ingen upplaga kvar av boken någonstans enligt Åhlens personalen. Det var ju synd att man missa den tycker jag.
Jag träffar sällan brittis eftersom det är några mils avstånd mellan oss, så att ses idag var väldigt trevligt! Vi satt nog på fiket och pratade i två timmar.. det finns mycket att prata om när man inte ses så ofta!
Innan vi sa hejdå på t-centralen så tog vi båda upp kameran, vi är ju båda flitiga bloggare och behövde båda en varsin bild för att dokumentera vår dag!=)

1 kommentar:

Anonym sa...

OOoh, Vete-katten har typ världens smarrigaste kanelbullar! :)